2013. február 26., kedd

E-on-rendezvény a Ramada Resort Aqua World-ben



A 2Republic Event+Digital Reklámügynökség és az E.ON  meghívására, ebbe a gyönyörű szép szállodába érkeztünk, hogy délutáni programot csináljunk az E.ON VIP rendezvényen résztvevő hölgyeknek. Amíg a férjeik egy előadáson vettek részt, addig őket ránk bízták.

Mivel a Te rajzolsz, én varrok! csapatának lételeme a jótékonykodás, ezért a hölgyeknek is ilyet szerveztünk a 2Republic ügynökséggel közösen. Két speciális óvodából küldtek a gyerekek rajzokat, illetve egy előre elkészített sablon rajzot színeztek ki és alakítottak egyedivé, 100 kis művész alkotása érkezett hozzánk.
Még a rendezvény előtt nagy munka várt ránk. A rajzok alapján, kivágtuk a sablonokat, a rajz alapján a megvarrandó mintákat, alkatrészeket. Összeállítottuk a csomagokat, amiben minden benne volt, az alapanyagtól, a mintákon át a tömőanyagig és természetesen a rajz, amit a gyerekek készítettek.
A rendezvényen ezt a csomagot kapták meg a résztvevők...izgatottan jöttek, mert nem tudták, hogy mi vár rájuk. Az est háziasszonya, Szily Nóra mutatta be a csoportot és a munkánkat, majd elmesélte, hogy nekik kell megvarrniuk a „lényeket”, a rajzok alapján. Na, volt nagy csodálkozás....de jött mindenki és bontogatta izgatottan a csomagokat.

A hölgyek nekiálltak varrni, mi pedig segítettünk...főleg befűzni a tűket. :) Megmutattuk, hogyan kell összeállítani és összevarrni a lényeket, feldíszíteni és kitömni. Nagyon ügyesen és lelkesen dolgoztak. Öröm volt nézni. Minden rajz mellé írtak pár szót is, és a kis címkéket a lényre akasztották. Így kerülnek majd a kis gazdáikhoz, akik biztosan nagyon fognak örülni, a közös műveknek!

Érdekes volt látni, hogy lépésről - lépésre, hogy jut eszébe mindenkinek a régen tanult varrási technika, a pelenkaöltés, a száröltés.....és jó volt tapasztalni, hogy milyen örömmel dolgoznak a "varrónőink". Nekünk is nagy élmény volt ez a délután, de szerintem a többi résztvevőnek is, mert ilyen program, egy hivatalos rendezvényen, ritkán adódik.

Szeretnénk megjegyezni, hogy Szily Nóra maga is beállt az önkéntes lényvarrók csapatába, nagyon lelkesen dolgozott és szuper nyuszkót készített. Köszönjük Nóra, és a lélekemelő beszélgetést is!
Szeretnénk megköszönni továbbá a 2Repuplic Reklámügynökségnek a lehetőséget és a profi szervezést a csapatuknak és Varga Lellének. És természetesen nagy-nagy köszönet az E.ON-nak, hogy ebbe a nagyszabású rendezvényükbe úgy gondolták, hogy a Te rajzolsz, én varrok! – nak is ott a helye!

Reméljük, hogy több ilyen szuper programot csinálhatunk még, akár hasonló rendezvényen, vagy éppen egy-egy csapatépítő tréningen! 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése